Alle sturingsinformatie op één plek

Waarom Project Management Ondersteuning (PMO)?

PMO is een belangrijke schakel in het succes van een complex project. Gezeteld op een centrale plek ontzorgt PMO de gehele projectorganisatie. Alle informatie van het project wordt hier verzameld, verwerkt en gerapporteerd. Het is de ‘spin in het web’ die er ook voor zorgt dat betrouwbare informatie toegankelijk is voor diegenen die toegang mogen. Een PMO-er is kortom onmisbaar bij grote, complexe projecten.

Onze visie

De PMO-er zorgt voor het op koers houden van het project

Zoals gezegd, de PMO-er neemt een centrale plek in de projectorganisatie in zodat het project op koers gehouden kan worden. Hiertoe worden de nodige templates, dashboards en toolkits ontwikkeld en ook beheerd. Door projectmanagementondersteuning goed in te richten komt alle projectrelevante informatie op een centraal punt. Hieruit kan de betrouwbare voortgangsrapportage worden opgesteld. Daarnaast borg je met de PMO dat het projectteam en -organisatie kennis heeft van de opgestelde procedures en processen.

Toegevoegde waarde

Wat is de toegevoegde waarde van PMO DoorStano?

DoorStano PMO biedt ondersteuning, is sparringpartner en fungeert als rechterhand van de projectmanager. Daarnaast maken wij ons snel alle procedures en processen eigen en zullen dit overdragen aan de teamleden. Ook schromen wij niet om teamleden aan te sporen tijdsafpraken te halen. Bovendien hebben wij grote kennis op het gebied van projectmanagement en de hierbij behorende software, zoals ERP- en planningssoftware. Door onze inzet op het gebied van PMO neemt de efficiëntie in uw project toe en het “centrale aanspreekpunt” geeft rust in de projectorganisatie.

DoorStano kan u helpen om de rol van PMO vorm te geven in een projectteam. Maar ook de rol van PMO op zich nemen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, bel 06-52371984 of stuur een mail naar stano@doorstano.com

%d bloggers liken dit: